Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu

Datum objave: 12. srpnja 2017.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu. Pozivaju se neprofitne organizacije usmjerene radu sa socijalno osjetljivim, ranjivim i marginaliziranim skupinama, osobama s odobrenom međunarodnom zaštitom, bivšim zatvorenicima, te one usmjerene radu sa starijim osobama i beskućnicima, da se prijave za financijsku potporu projektima koji pridonose socijalnoj uključenosti navedenih skupina sukladno prioritetnim područjima iz ovog Poziva.

Prijave na Poziv moguće su isključivo putem sustava www.financijskepodrske.hr do 11. kolovoza 2017. godine u 12 sati.

Molimo sve prijavitelje da posebnu pažnju obrate na način prijave koji je detaljno opisan u Uputama za prijavitelje!
 

Datum objave: 17. srpanj 2017.

Izmjene Uputa za prijavitelje i Opisnog obrasca za prijavu projekta
 

Datum objave: 28. srpnja 2017.

IZMJENA NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE

Mijenja se rok za prijavu na Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu te se isti produljuje do 31. kolovoza 2017.
Slijedom navedenog, izmijenjene su Upute za prijavitelje i obrasci za prijavu te se sukladno tome, dana 28. srpnja 2017. objavljuje izmijenjena natječajna dokumentacija za prijavu na Poziv.
 

Datum objave: 2. kolovoza 2017.

Najčešća pitanja i odgovori
 

Datum objave: 21. studenog 2017.

Privremeni rezultati Poziva
 
Datum objave: 14. prosinca 2017.

Odluka o raspodjeli sredstava